Kamperen in Frankrijk: leuk voor het hele gezin

K

Le Plô is een uitstekende, kindvriendelijke camping in Frankrijk. Op de camping, die gerund wordt door Nederlanders, treft u ruime staanplaatsen en kunt u luxe tenten huren. Le Plô beschikt onder andere over een recreatieruimte, zwembad, animatie, speelveld en trampolines. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad en een aparte speeltuin. Ook voor een dagje uit zijn er vele opties in de nabije omgeving. Echt uniek is de mogelijkheid voor kinderen om zelf hutten te bouwen en onder begeleiding marshmallows te roosteren boven een kampvuur. Ze zullen de dag van hun leven hebben! Hebben jullie zin in een dagje weg? In de buurt is een dierentuin, maar bijvoorbeeld ook volop gelegenheid om te fietsen, kanoën en zwemmen in verkoelende meertjes. In de plaats Castres kunt u met het hele gezin een rondvaart maken in een houten schuit.

Luxe tent met complete inrichting

Zou u graag gebruik maken van volledig ingerichte tenten in Frankrijk? Camping Le Plô is de plek die u zoekt. Le Plô heeft verschillende grote, luxe tenten in de aanbieding. Ze zijn stuk voor stuk volledig ingericht zodat u alleen wat beddengoed en handdoeken van thuis hoeft mee te nemen.
Op het campingterrein bevinden zich diverse douches, waaronder een gehandicapten-/familiedouche.
De receptie is ’s morgens, ’s middags en ’s avond geopend. Hier kunt u een kleine snack krijgen of verse broodjes kopen. Verder liggen er allerlei folders van interessante bezienswaardigheden en attracties in de buurt.