EuroParcs – vakantiehuizen voor iedereen

E

EuroParcs Poort van Amsterdam

Op zaterdag 16 juli 2016 is het nieuwste vakantiepark van EuroParcs in Uitdam officieel geopend door Wim Vos van EuroParcs. Het park, genaamd Poort van Amsterdam heeft een prachtige ligging aan het water en doet je denken aan oude schilderijen van prachtige uitzichten. Wanneer je je bevindt in Poort van Amsterdam kijk je namelijk uit over het prachtige water van het Markermeer. Dit is ideaal voor een avondwandeling, diner of ontbijt aan het water. Dat wil toch iedereen?

Wim Vos EuroParcs biedt met Poort van Amsterdam voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat je vakantie of weekend weg een onvergetelijke wordt. Met Amsterdam en Volendam op 10 tot 15 minuten rijden, is Poort van Amsterdam een ideale plek om te verblijven, zowel voor jong als oud.

Wim Vos EuroParcs

EuroParcs; een hecht familiebedrijf met aan het hoofd Wim Vos EuroParcs. EuroParcs houdt zich dag in, dag uit bezig met het aankopen, ontwikkelen en exploiteren van bungalowparken, resorts en campings. Resort Poort van Amsterdam is door Wim Vos van EuroParcs geopend op 16 juli en had op de openingsdag al een aantal tevreden kopers. Dit laat zien dat de diverse vakantieparken van EuroParcs een groot succes zijn onder de bevolking. Ook Resort Bonaire is een initiatief van Wim Vos van EuroParcs. Dit resort bevindt zich op Bonaire en biedt bezoekers een heerlijke vakantie in het Caribisch gebied. Of je nu op vakantie bent met je partner of het hele gezin; op Resort Bonaire vermaak je je gegarandeerd!

Ook wordt er door Wim Vos EuroParcs aandacht besteed aan de EuroParcs Charity Foundation. Dit goede doel opereert onafhankelijk van EuroParcs, maar Wim Vos speelt wel een grote rol in de ondersteuning van de charity foundation. De stichting houdt zich bezig met het gratis aanbieden van vakanties aan gezinnen met ernstig zieke kinderen of mindervaliden.