Schiermonnikoog: ultiem vakantiegevoel, alleen dan dichtbij!

S

Weleens op het dunst bevolkte (Wadden)eiland van Nederland geweest? Kom tot rust in de vrije natuur van Schiermonnikoog. In slechts een uurtje bent u van het vasteland al op het mooiste eiland van Nederland. Lekker dichtbij en toch het gevoel dat u even op vakantie bent. Dát is de charme van de Waddeneilanden. Eenmaal aangekomen op Schiermonnikoog, biedt Strandresort Schier prachtige appartementen en vakantiehuisjes. Lees hier meer over onze accommodaties, de omgeving en waarom u vandaag nog uw vakantie of last minute moet boeken.

Appartementen

Wat is er nu lekkerder dan je eigen appartement, midden in de natuur? Strandresort Schier biedt hierom appartementen van twee tot acht personen aan. Zo kunt u met al uw vrienden, familie of kennissen heerlijk uitwaaien op het strandresort. U kunt tot 30 dagen voor aankomst een last-minute boeken op onze website www.strandresortschier.nl.

Activiteiten vlakbij uw vakantiehuisjes

Op het eiland worden enorm veel activiteiten gepland. Toevallig gek op paarden? Op 13 juli aanstaande wordt er het Concours Hippique georganiseerd. Dit is een concours waarbij alle disciplines binnen de paardensport aan bod komen. Hierbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar ook om de gezelligheid én de goede sfeer dit er zo’n speciale dag van maken. Het evenement is gratis en ligt vlakbij uw vakantiehuisje.

Omgeving Schiermonnikoog

Wanneer u in een drukke stad of omgeving woont, is Schiermonnikoog een verademing. Het eiland is uitgeroepen tot Nationaal Park. Heerlijk rustgevend en prachtig groen. Er zijn enorm veel wandel- en fietsroutes die u kunt volgen. Ook bent u omringd door de Noordzee, waardoor u ook heerlijk kunt uitwaaien op het strand en kunt genieten van een lekkere kop koffie bij een van de vele strandtentjes. Op zoek naar meer gezelligheid? In het dorp zelf zijn legio restaurants, terrassen en winkels te vinden.

Boek nu uw Last minute, vakantiehuisjes of appartement Schiermonnikoog op www.strandresortschier.nl. Hopelijk mogen we u snel verwelkomen op het mooiste eiland van Nederland!