Leuke dingen te doen in Utrecht zoals Escape room omgeving Utrecht

L

Leuke dingen te doen in Utrecht
Utrecht is een mooie stad in het midden van Nederland waar genoeg moois te vinden is. Allereerst heeft de stad een levendig en groot centrum waar goed gewinkeld kan worden. De leuke grachtjes door het centrum heen geeft Utrecht een mooi karakter. Aan de grachten kan je genoeg leuke restaurantjes vinden waar je terecht kan voor een (korte) pauze op de dag. Iets wat je zeker moet doen tijdens een bezoekje aan Utrecht is de domtoren bezoeken. Vanaf de domtoren heb je een mooi uitzicht over de gehele stad. Voordat je bij dit uitzicht bent moet je eerst 465 treden omhoog klimmen, maar dan heb je ook wel wat.

Een andere leuke activiteit om in Utrecht te doen, is om te gaan varen door de grachten en omgeving Utrecht. Huur een boot of kano en geniet van de mooie omgeving vanaf het water. Een andere mooie bezienswaardigheid in de omgeving van Utrecht is het Slot Zuylen. Dit is een kasteel uit de middeleeuwen (18e eeuw) en is te bezoeken voor publiek. Als je graag wat meer informatie wil hebben, is het mogelijk om een rondleiding te krijgen met een gids die je alles uitlegt. Sterker nog, je mag het slot alleen bezoeken met een gids. Voor volwassenen kost dit 12,50 en voor kinderen 6,50.

Escape room omgeving Utrecht
Escape room omgeving Utrecht doen? Er zijn genoeg escape rooms te vinden in de omgeving van Utrecht waar je uit kan kiezen. Van enge escape rooms tot aan escape rooms speciaal voor kinderen, alles is er wel te vinden in de omgeving van Utrecht. Een escape room is leuk om als teamuitje te doen of gewoon gezellig met vrienden of familie. Plan vandaag nog jouw escape room uitje: hopelijk ontsnap je uit de escape room! Verschillende team groottes zijn er mogelijk bij verschillende escape rooms.