Familiereünie?  Ga Bowlen Utrecht!

F

Familiereünie?  Ga Bowlen Utrecht!

Normaal gezien wordt iedere familie langzaamaan groter naarmate er meer generaties bijkomen. Daarom wordt er in steeds meer families besloten om een reünie te houden. De jongere generaties hebben hier vaak minder aan omdat zij simpelweg te weinig mensen kennen. Maar een generatie ouder vindt het vaak ontzettend leuk om zijn nichtjes/neefjes en ooms en tantes één keer in het jaar te zien. Nu kun je met een familiereünie een feestlocatie afhuren en daar gezellig met elkaar een kopje koffie gaan drinken, of je kunt iets meer actiefs doen. Denk bijvoorbeeld eens aan Bowlen Utrecht. Bowlen Utrecht is leuk voor jong en oud en vaak wordt er voor hapjes en drankjes gezorgd. Neemt je gelijk wat werk uit handen.

Wat is het budget?

Als je een reünie organiseert met zoveel mensen heb je natuurlijk altijd te maken met het budget. Wat je kunt doen om het budget te bepalen is van te voren een poll aanmaken. Hier maak je dan verschillende groepen in qua budget. Vervolgens vraag je de mensen om te stemmen. Dit geeft je een vrij reëel beeld van het budget. Je kunt overigens ook nog onderscheid maken tussen de kosten van volwassenen en kinderen. Vaak is het namelijk zo dat kinderen minder drinken en eten en daarom iets goedkoper zijn. Overigens is Bowlen Utrecht een leuke activiteit die zeker niet onwijs duur is.

Plan een datum

Tja, en dan de datum. Dit is misschien wel het lastigste van het hele verhaaltje. Want vind maar eens een datum waarop iedereen kan. Vaak is dit niet mogelijk. Om toch te zorgen dat de meeste mensen komen is het handig om een datumplanner aan te maken. Hierop zet je aantal datums en de mensen kunnen dan aangeven op welke datum zij sowieso wel of niet kunnen. Je kunt dan makkelijk de datum kiezen waarop de meeste kunnen. Als de datum is geprikt en het budget is vastgesteld, rest er nog maar één. Een gezellige avond Bowlen Utrecht!